Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Next FC-Perspolis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Al-Akram onderschept slim de pass. Firyabi rent richting de bal. Al-Akram onderschept slim de pass. Dulabi onderschept slim de pass. Dulabi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Julousuni heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Next - FC-Perspolis 1:0

9e minuut.
Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdi rent richting de bal. Yazdi met een sublieme pass. Sadiqi is nu in balbezit. Sadiqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bahri speelt de bal door. Al-Akram kopt de bal weg. Julousuni is nu in balbezit. Yazdi verovert de bal door een tackle van achteren. Yazdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Next - FC-Perspolis 1:1

25e minuut.
Al-Akram speelt de bal door. Asgapur bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgapur probeert naar een medespeler te passen. Yazdi rent richting de bal. Yazdi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Anvari rent richting de bal. Bugarani onderschept slim de pass. Bugarani geeft de bal voor. Dulabi is nu in balbezit. Dulabi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Next 54%, FC-Perspolis 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Next - FC-Perspolis 1:1

48e minuut.
Dulabi is nu in balbezit. Dulabi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hunyadi de bal onder controle te krijgen. Bahonar is nu in balbezit. Bahonar geeft een lange en hoge pass. Abu-Abdel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Obeid is nu in balbezit. Obeid probeert naar een medespeler te passen. Tabut heeft problemen om de bal te vangen. Dulabi verovert de bal door een tackle van achteren. Dulabi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Asgapur is nu in balbezit. Firyabi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Asgapur raakt geblesseerd tijdens het duel. Tabut zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sadiqi controleert de bal met de borst. Sadiqi draait met de bal, schiet en ... Bahri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Next - FC-Perspolis 1:2

75e minuut.
Bahri met een harde bal richting middenveld. Asgapur rent richting de bal. Asgapur geeft een lange en hoge pass. Sadiqi rent richting de bal. Sadiqi schiet op doel. Bahri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

90e minuut.
Ettehadieh rent richting de bal. Bakhtiar onderschept slim de pass. Bakhtiar passt de bal zonder na te denken. Dulabi rent richting de bal. Dulabi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Next 45%, FC-Perspolis 55%.
Next - FC-Perspolis 1:2