Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamoushak FC Persepolis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Jait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ab Abel Udarnah geeft de bal voor. Tuama probeert de bal aan de voet te houden. Eudeline is nu in balbezit. Eudeline haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamoushak FC - Persepolis 1:0

13e minuut.
Ab Abel Udarnah passt de bal in één keer door. Eudeline rent richting de bal. Maradi begaat een overtreding. Eudeline is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartholomeu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nouri passt de bal in één keer door. Nakisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakisa geeft de bal voor. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Khakpoor de bal. Moham rent richting de bal. Khakpoor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khakpoor krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Souyah geeft een lange en hoge pass. Khoury rent richting de bal. Maradi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan is nu in balbezit. Hamdan draait met de bal, schiet en ... Adjoulnija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shamoushak FC - Persepolis 1:1

30e minuut.
Khoury passt de bal zonder na te denken. Tabet rent richting de bal. Nakisa maakt een afschuwelijke overtreding. Nakisa krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Jait passt de bal met de wreef. Eudeline is nu in balbezit. Eudeline draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tuama de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamoushak FC - Persepolis 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamoushak FC 57%, Persepolis 43%.
Shamoushak FC - Persepolis 2:1

46e minuut.
Maradi speelt de bal door. Moham heeft problemen om de bal te vangen. Bartholomeu verovert de bal door een tackle van achteren. Bartholomeu schiet op doel. Tuama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nafti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamoushak FC - Persepolis 3:1

50e minuut.
Tabet met een snelle inworp. Eudeline kan de bal niet met de borst controleren. Maradi rent richting de bal. Eudeline onderschept slim de pass. Eudeline geeft een lange en hoge pass. Nafti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap. Tuama is nu in balbezit. Tuama geeft de bal voor. Eudeline geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mahmudi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ab Abel Udarnah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan schiet op doel. Ab Abel Udarnah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adjoulnija bokst de bal weg.

69e minuut.
Nouri geeft een hoge lob. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Souyah met de inworp. Juzizi rent richting de bal. Juzizi geeft een lange en hoge pass. Mahmudi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hamdan rent richting de bal. Hamdan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shamoushak FC - Persepolis 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamoushak FC 52%, Persepolis 48%.
Shamoushak FC - Persepolis 3:2