Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdalaa FC-Perspolis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Nouri is nu in balbezit. Nouri geeft de bal voor. El Hadden kopt de bal weg. Daar is Atamari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atamari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Osmyniji met de inworp. Nouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouri geeft een lange en hoge pass. Atamari rent richting de bal. Atamari draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Dastghayb passt de bal met de wreef. Nouri is nu in balbezit. Nouri passt de bal in één keer door. Atamari rent richting de bal. Atamari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abdalaa - FC-Perspolis 1:0

21e minuut.
El Hadden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yazdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdi passt de bal met de wreef. Sadiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiqi haalt uit met een fantastische trap. Yaqtin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hammani heeft problemen om de bal te vangen. Yaqtin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Dastghayb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yazdi onderschept slim de pass. Yazdi passt de bal met de wreef. Sadiqi rent richting de bal. Sadiqi draait met de bal, schiet en ... Yaqtin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ettehadieh schiet op doel. Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dastghayb de bal. Yazdi is nu in balbezit. Yazdi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdalaa 61%, FC-Perspolis 39%.
abdalaa - FC-Perspolis 1:0

48e minuut.
Dradeni passt de bal in één keer door. Yazdi rent richting de bal. Yazdi speelt de bal door. Sadiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nouri passt de bal met de wreef. Atamari rent richting de bal. Atamari passt de bal in één keer door. Nouri is nu in balbezit. Nouri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Abu-Abdel trapt de bal weg van het doel. Dradeni is nu in balbezit. Dradeni geeft een lange en hoge pass. Atamari probeert de bal met de borst te controleren. Atamari haalt uit met een fantastische trap. Abu-Abdel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Tabut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Muhammadi de bal. Muhammadi passt de bal zonder na te denken. Atamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamari haalt uit met een fantastische trap. Abu-Abdel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Dastghayb is nu in balbezit. Tabut verovert de bal door een tackle van achteren. Tabut speelt de bal door. Yazdi rent richting de bal. Yazdi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nouri speelt de bal door. Julousuni is nu in balbezit. Atamari verovert de bal door een tackle van achteren. Atamari draait met de bal, schiet en ... Abu-Abdel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abdalaa - FC-Perspolis 2:0

84e minuut.
Daar is Dastghayb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yazdi onderschept slim de pass. Bihmardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdi onderschept slim de pass. Yazdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdalaa 45%, FC-Perspolis 55%.
abdalaa - FC-Perspolis 2:0