Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
metra bagoso
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Fax rent richting de bal. Fax geeft een lange en hoge pass. Garrido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Montoya kopt de bal weg. Vegas rent richting de bal. Garcés onderschept slim de pass. Nimbley rent richting de bal. Nimbley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Vegas met een sublieme pass. Harris is nu in balbezit. Harris speelt de bal door. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal draait met de bal, schiet en ... Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
metra - bagoso 1:0

20e minuut.
Garcés passt de bal met de wreef. Nimbley is nu in balbezit. Solano speelt de bal door. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bramwell verovert de bal door een tackle van achteren. Bramwell passt de bal met de wreef. Pascal is nu in balbezit. Garrido is nu in balbezit. Garrido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
metra - bagoso 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metra 41%, bagoso 59%.
metra - bagoso 2:0

67e minuut.
Harris probeert naar een medespeler te passen. Montoya is nu in balbezit. Bramwell onderschept slim de pass. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metra 48%, bagoso 52%.
metra - bagoso 2:0