Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holaqhace unikos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Urrutia de bal. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter passt de bal in één keer door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Austin passt de bal zonder na te denken. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
holaqhace - unikos 0:1

3e minuut.
Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga begaat een overtreding. Urane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arosemena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Blackman speelt de bal door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane haalt uit met een fantastische trap. Gordón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiroz bokst de bal weg.

8e minuut.
Austin passt de bal zonder na te denken. Walter rent richting de bal. Arosemena rent richting de bal. Walter onderschept slim de pass. Walter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
holaqhace - unikos 0:2

17e minuut.
López geeft de bal voor. Turner probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arosemena. Arosemena krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Urane rent richting de bal. Betancourt verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas is nu in balbezit. Salinas geeft een lange en hoge pass. Otero krijgt zijn hoofd ertegen. Quiroz bokst de bal weg.

29e minuut.
Máñez kopt de bal weg. Austin heeft problemen om de bal te vangen. Arosemena is nu in balbezit. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Parker trapt de bal weg. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Urane zijn tegenspeler op de grond. Urane krijgt een gele kaart. Austin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mayorga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walter rent richting de bal. Walter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Urane rent richting de bal. Urane passt de bal zonder na te denken. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel. Quiroz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
holaqhace - unikos 1:2

44e minuut.
Chacón kopt de bal weg. Prado probeert de bal aan de voet te houden. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin rent richting de bal. Austin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 51%, unikos 49%.
holaqhace - unikos 1:2

51e minuut.
Arosemena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prado is nu in balbezit. Turner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turner krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Arosemena onderschept slim de pass. Chacón is nu in balbezit. Arosemena begaat een overtreding. Arosemena krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Walter rent richting de bal. Austin is nu in balbezit. Austin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Prado geeft de bal voor. Blackman rent richting de bal. Blackman geeft een hoge lob. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Austin kopt de bal weg. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft een lange en hoge pass. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mayorga met een sublieme pass. Austin met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Walter onderschept slim de pass. Walter haalt uit met een fantastische trap. Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. Austin rent richting de bal. Austin met een sublieme pass. Walter rent richting de bal. Walter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 63%, unikos 37%.
holaqhace - unikos 1:2