Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hawkar COMO ESTAS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado geeft een hoge lob. Xiaowen is nu in balbezit. Picado verovert de bal door een tackle van achteren. Picado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Aparicio Ostia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Betancourt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
hawkar - COMO ESTAS 0:1

18e minuut.
Picado verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Picado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montilla legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Goncalves probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hawkar - COMO ESTAS 0:2

26e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aparicio Ostia passt de bal in één keer door. Otero rent richting de bal. Hurtado onderschept slim de pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gibson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gibson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Herrery geeft een hoge lob. Picado is nu in balbezit. Xiaowen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Picado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montilla legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montilla rent richting de bal. Montilla draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawkar 57%, COMO ESTAS 43%.
hawkar - COMO ESTAS 0:2

64e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Gálvez onderschept slim de pass. Gálvez speelt de bal door. Picado is nu in balbezit. Picado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Quintana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Herrery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrery geeft een hoge lob. Daar is Picado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picado haalt uit met een fantastische trap. Goncalves bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Lombardo met een snelle inworp. Calvo met een sublieme pass. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hawkar - COMO ESTAS 1:2

82e minuut.
Montilla geeft de bal voor. Alba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Picado de bal. Picado haalt uit met een fantastische trap. Goncalves maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hawkar - COMO ESTAS 1:3

84e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla probeert naar een medespeler te passen. Picado is nu in balbezit. Picado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawkar 55%, COMO ESTAS 45%.
hawkar - COMO ESTAS 1:3