Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagoso unikos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Gordón geeft een hoge lob. Turner kopt de bal weg. Garcés probeert de bal aan de voet te houden. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hunter onderschept slim de pass. Hunter passt de bal met de wreef. Nimbley rent richting de bal. Nimbley draait met de bal, schiet en ... Quiroz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bagoso - unikos 1:0

20e minuut.
Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esperanza met een sublieme pass. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Turner geeft de bal voor. Chacón geeft een lange en hoge pass. Daar is Schmid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Velardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin draait met de bal, schiet en ... Walter maakt een snoekduik en kopt de bal. Montero bokst de bal weg. Schmid controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bagoso - unikos 1:1

44e minuut.
Hunter met een sublieme pass. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón is nu in balbezit. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés haalt uit met een fantastische trap. Paal! Quiroz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagoso 47%, unikos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bagoso - unikos 1:1

52e minuut.
Montoya rent richting de bal. Mayorga onderschept slim de pass. Hunter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunter krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Mayorga met een sublieme pass. Schmid speelt de bal door. Austin is nu in balbezit. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bagoso - unikos 1:2

55e minuut.
Velardo verovert de bal door een tackle van achteren. Velardo met een sublieme pass. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Walter is nu in balbezit. Walter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lloreda met de inworp. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Fax geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garcés de bal. Montoya is nu in balbezit. Austin verovert de bal door een tackle van achteren. Austin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagoso 47%, unikos 53%.
bagoso - unikos 1:2