Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holaqhace shah warior
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
De León onderschept slim de pass. De León geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chavarría de bal onder controle te krijgen. Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Aldrete is nu in balbezit. Aldrete passt de bal met de wreef. Arosemena is nu in balbezit. Chavarría onderschept slim de pass. Chavarría haalt uit met een fantastische trap. Parker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Rueda kopt de bal weg. Urane heeft problemen om de bal te vangen. Otero rent richting de bal. Urane rent richting de bal. Urane schiet op doel. De La Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
holaqhace - shah warior 1:0

25e minuut.
Urane rent richting de bal. Julio is nu in balbezit. Julio passt de bal zonder na te denken. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
holaqhace - shah warior 2:0

41e minuut.
Aldrete is nu in balbezit. Aldrete passt de bal met de wreef. Rosas is nu in balbezit. Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 62%, shah warior 38%.
holaqhace - shah warior 2:0

47e minuut.
Prado met de inworp. Daar is Arosemena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arosemena speelt de bal door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Chavarría geeft de bal voor. Máñez kopt de bal weg. Julio heeft problemen om de bal te vangen. Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Arosemena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aparicio Ostia komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Salinas probeert naar een medespeler te passen. Chavarría is nu in balbezit. Aldrete is nu in balbezit. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Blackman is nu in balbezit. Blackman geeft een hoge lob. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Chavarría onderschept slim de pass. Chavarría met een sublieme pass. Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldrete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Julio onderschept slim de pass. Julio passt de bal zonder na te denken. Rosas is nu in balbezit. Aldrete rent richting de bal. Aldrete draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 66%, shah warior 34%.
holaqhace - shah warior 2:0