Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hawkar bagoso
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Diez Ríos geeft een lange en hoge pass. Nimbley heeft problemen om de bal te vangen. Xiaowen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nimbley raakt geblesseerd tijdens het duel. Garcés neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
hawkar - bagoso 0:1

13e minuut.
Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés is nu in balbezit. Martínez rent richting de bal. Garcés onderschept slim de pass. Garcés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Garcés geeft een hoge lob. Gálvez is nu in balbezit. Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Fax heeft problemen om de bal te vangen. Fax probeert naar een medespeler te passen. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diez Ríos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Esperanza kan de bal niet met de borst controleren. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza geeft de bal voor. Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Otero is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez passt de bal in één keer door. Nimbley rent richting de bal. Nimbley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Goncalves met een harde bal richting middenveld. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez onderschept slim de pass. Garcés rent richting de bal. Garcés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hawkar - bagoso 0:2

42e minuut.
Diez Ríos passt de bal met de wreef. Fax rent richting de bal. Lombardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lombardo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawkar 63%, bagoso 37%.
hawkar - bagoso 0:2

50e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Aparicio Ostia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio Ostia geeft de bal voor. Mancilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancilla geeft een hoge lob. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... Montero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
hawkar - bagoso 1:2

77e minuut.
Klungelig pakt Salazar de bal. Rodríguez met een sublieme pass. Nimbley rent richting de bal. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawkar 50%, bagoso 50%.
hawkar - bagoso 1:2