Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
metra COMO ESTAS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Hurtado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bramwell de bal. Bramwell passt de bal met de wreef. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Solano trapt de bal weg van het doel. Gibson kopt de bal weg. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bramwell passt de bal zonder na te denken. Gibson rent richting de bal. Moreno is nu in balbezit. Pascal rent richting de bal. Pascal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
metra - COMO ESTAS 1:0

34e minuut.
Bramwell is nu in balbezit. Picado verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla rent richting de bal. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Montilla rent richting de bal. Montilla passt de bal zonder na te denken. Picado is nu in balbezit. Picado draait met de bal, schiet en ... Solano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quintana neemt de hoekschop. Picado is nu in balbezit. Picado draait met de bal, schiet en ... Quirós kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metra 56%, COMO ESTAS 44%.
metra - COMO ESTAS 1:0

50e minuut.
Solano speelt de bal door. Harris rent richting de bal. Harris met een sublieme pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Quintana geeft een lange en hoge pass. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
metra - COMO ESTAS 1:1

61e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno met een sublieme pass. Pascal is nu in balbezit. Pascal draait met de bal, schiet en ... Hurtado probeert de bal aan de voet te houden. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Vegas geeft een hoge lob. Inworp. Alba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montilla is nu in balbezit. Montilla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno rent richting de bal. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal schiet op doel. Hurtado probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metra 53%, COMO ESTAS 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
metra - COMO ESTAS 1:1