Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el abuso holaqhace
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Murillo passt de bal zonder na te denken. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts schiet op doel. Prado kopt de bal weg. Máñez heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parker met een sublieme pass. Arosemena kopt de bal weg. Roberts controleert de bal met de borst. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urrutia. Urrutia krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Augusto is nu in balbezit. Urane onderschept slim de pass. Urane probeert naar een medespeler te passen. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Augusto begaat een overtreding. Augusto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el abuso 42%, holaqhace 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el abuso - holaqhace 0:0

48e minuut.
Cerezo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prado met een snelle inworp. Blackman rent richting de bal. Blackman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Arosemena rent richting de bal. Murillo onderschept slim de pass. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hugués geeft de bal voor. Camaño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gálvez is nu in balbezit. Urane bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Urrutia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camaño met een snelle inworp. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Augusto geeft de bal voor. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roberts krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gálvez is nu in balbezit. Gálvez geeft een hoge lob. Prado probeert de bal aan de voet te houden. Murillo is nu in balbezit. Murillo schiet op doel. Parker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
el abuso - holaqhace 1:0

85e minuut.
Gálvez verovert de bal door een tackle van achteren. Gálvez passt de bal in één keer door. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el abuso - holaqhace 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el abuso 43%, holaqhace 57%.
el abuso - holaqhace 2:0