Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holaqhace hawkar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Aparicio Ostia probeert naar een medespeler te passen. Urrutia rent richting de bal. Met opzet legt Otero zijn tegenspeler op de grond. Urrutia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Mancilla passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Urrutia de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calvo. Calvo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Aparicio Ostia met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia met een sublieme pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Urane geeft een hoge lob. Gálvez rent richting de bal. Gálvez geeft een hoge lob. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Aparicio Ostia speelt de bal door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel. Máñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia speelt de bal door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Xiaowen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Máñez komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Salinas geeft de bal voor. Mancilla rent richting de bal. Mancilla haalt uit met een fantastische trap. Parker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
holaqhace - hawkar 0:1

44e minuut.
Betancourt passt de bal zonder na te denken. Calvo rent richting de bal. Urane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 66%, hawkar 34%.
holaqhace - hawkar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holaqhace 51%, hawkar 49%.
holaqhace - hawkar 0:1