Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
unikos COMO ESTAS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Saladino probeert naar een medespeler te passen. Hurtado is nu in balbezit. Walter is nu in balbezit. Walter draait met de bal, schiet en ... Zagal probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Guerrero speelt de bal door. Montilla kopt de bal weg. Daar is Picado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Herrery rent richting de bal. Herrery geeft de bal voor. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Walter onderschept slim de pass. Walter met een sublieme pass. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin onderschept slim de pass. Austin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
unikos - COMO ESTAS 1:0

33e minuut.
Montilla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Picado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordón onderschept slim de pass. Montilla onderschept slim de pass. Montilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
unikos - COMO ESTAS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unikos 49%, COMO ESTAS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
unikos - COMO ESTAS 1:1

49e minuut.
Gordón kopt de bal weg. Sosa rent richting de bal. Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Austin verovert de bal door een tackle van achteren. Austin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Austin rent richting de bal. Herrery onderschept slim de pass. Herrery met een sublieme pass. Mayorga rent richting de bal. Mayorga geeft een hoge lob. Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla passt de bal zonder na te denken. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Guerrero niet meer kan verder spelen. Castillo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Alba onderschept slim de pass. Alba passt de bal zonder na te denken. Picado rent richting de bal. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal geeft een lange en hoge pass. Picado kopt de bal weg. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel. Quiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Gibson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velardo met de inworp. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unikos 41%, COMO ESTAS 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
unikos - COMO ESTAS 1:1