Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagoso el abuso
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Klungelig pakt Nazarit de bal. Diez Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez Ríos speelt de bal door. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gálvez onderschept slim de pass. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés met een sublieme pass. Nimbley rent richting de bal. Nimbley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal passt de bal in één keer door. Esperanza probeert naar een medespeler te passen. Nimbley rent richting de bal. Nimbley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Garcés rent richting de bal. Nimbley is nu in balbezit. Gálvez onderschept slim de pass. Garcés onderschept slim de pass. Garcés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Garcés geeft een hoge lob. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos geeft de bal voor. Nimbley rent richting de bal. Nimbley haalt uit met een fantastische trap. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gálvez is nu in balbezit. Gálvez geeft een lange en hoge pass. Roberts rent richting de bal. Daar is Roberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roberts draait met de bal, schiet en ... Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bagoso - el abuso 0:1

35e minuut.
Garcés met een sublieme pass. Daar is Penedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esperanza. Esperanza krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Nimbley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gálvez is nu in balbezit. Garcés onderschept slim de pass. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés onderschept slim de pass. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bagoso - el abuso 1:1

45e minuut.
Camaño kopt de bal weg. Gálvez rent richting de bal. Garcés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garcés krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagoso 52%, el abuso 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bagoso - el abuso 1:1

54e minuut.
Inworp. Camaño met de inworp. Hunter is nu in balbezit. Murillo onderschept slim de pass. Murillo draait met de bal, schiet en ... Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Murillo passt de bal in één keer door. Camaño is nu in balbezit. Camaño passt de bal in één keer door. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Esperanza onderschept slim de pass. Esperanza probeert naar een medespeler te passen. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Murillo probeert naar een medespeler te passen. Fax rent richting de bal. Fax passt de bal met de wreef. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés passt de bal zonder na te denken. Cerezo rent richting de bal. Nimbley verovert de bal door een tackle van achteren. Nimbley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagoso 49%, el abuso 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bagoso - el abuso 1:1