Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zfc Club de Fernando
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


37e minuut.
Hurtarte is nu in balbezit. Hurtarte passt de bal met de wreef. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valades de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zfc 56%, Club de Fernando 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zfc - Club de Fernando 0:0

47e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez passt de bal in één keer door. Andrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrino schiet op doel. López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - Club de Fernando 1:0

48e minuut.
Salas speelt de bal door. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Andrino verovert de bal door een tackle van achteren. Andrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - Club de Fernando 2:0

50e minuut.
Hurtarte rent richting de bal. Hurtarte passt de bal in één keer door. Valades speelt de bal door. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cordoba geeft een lange en hoge pass. Clemente kopt de bal weg. Frisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas onderschept slim de pass. Salas draait met de bal, schiet en ... Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salas rent richting de bal. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - Club de Fernando 2:1

62e minuut.
Varela met een snelle inworp. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hernandez raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernandez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - Club de Fernando 3:1

63e minuut.
Andrino met een sublieme pass. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoriaza rent richting de bal. Angulo onderschept slim de pass. Angulo geeft een hoge lob. Pérez bokst de bal weg.

65e minuut.
Zamarripa onderschept slim de pass. Zamarripa met een sublieme pass. Daar is Cordoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Valcarcel rent richting de bal. Zamarripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarripa passt de bal in één keer door. Andrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Escrihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrihuela passt de bal met de wreef. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas onderschept slim de pass. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - Club de Fernando 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zfc 53%, Club de Fernando 47%.
zfc - Club de Fernando 3:2
zfc