Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la cuadra fc sendokai
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Dostals is nu in balbezit. Cidon verovert de bal door een tackle van achteren. Cidon met een sublieme pass. Batista rent richting de bal. Batista schiet op doel. De bal raakt de paal. Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte geeft de bal voor. Batista rent richting de bal. Batista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chiriboga passt de bal in één keer door. Ballesteros rent richting de bal. Cordoba begaat een overtreding. Cordoba krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chiriboga rent richting de bal. Cidon verovert de bal door een tackle van achteren. Cidon met een sublieme pass. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la cuadra fc 57%, sendokai 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la cuadra fc - sendokai 0:0

48e minuut.
Cidon passt de bal in één keer door. Batista is nu in balbezit. Cuerdo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batista is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cordoba komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cidon rent richting de bal. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon is nu in balbezit. Cidon schiet op doel. Cuerdo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ballesteros met een sublieme pass. Esparza rent richting de bal. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza verovert de bal door een tackle van achteren. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dostals is nu in balbezit. Cordoba rent richting de bal. Dostals onderschept slim de pass. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
la cuadra fc - sendokai 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la cuadra fc 54%, sendokai 46%.
la cuadra fc - sendokai 1:0