Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gfgEh rojos
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Dosil probeert de bal met de borst te controleren. Cotorro rent richting de bal. Dosil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dosil krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Espadańa is nu in balbezit. Espadańa geeft een lange en hoge pass. Salcedo kopt de bal weg. Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cobo geeft een lange en hoge pass. Nadal kopt de bal weg. Klungelig pakt Vassallo de bal. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gfgEh - rojos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgEh 37%, rojos 63%.
gfgEh - rojos 1:0

53e minuut.
Nadal rent richting de bal. Nadal passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. Allende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gfgEh - rojos 1:1

56e minuut.
Reyes rent richting de bal. Barrientos met een sublieme pass. Nadal speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dosil geeft een hoge lob. Obando is nu in balbezit. Salvador schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salvador is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Molina draait met de bal, schiet en ... Ubiera is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cota ... Strafschop! Ubiera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cotorro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

71e minuut.
Reyes passt de bal zonder na te denken. Obando rent richting de bal. Obando speelt de bal door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gfgEh - rojos 2:1

85e minuut.
Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo begaat een overtreding. Galindo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgEh 37%, rojos 63%.
gfgEh - rojos 2:1