Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guatemala123 sikajau
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.4 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso onderschept slim de pass. Donoso passt de bal zonder na te denken. Forcades rent richting de bal. Forcades haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vassallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Galeano rent richting de bal. Galeano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faba de bal. Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Conesa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guatemala123 57%, sikajau 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guatemala123 - sikajau 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Diego de bal. Batista rent richting de bal. Diego begaat een overtreding. Diego krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Matesanz probeert naar een medespeler te passen. Conesa rent richting de bal. Iglesias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iglesias krijgt een gele kaart. Conesa raakt geblesseerd tijdens het duel. Faba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pacheco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
guatemala123 - sikajau 1:0

71e minuut.
Diego onderschept slim de pass. Diego geeft de bal voor. Chornet kopt de bal weg. Donoso is nu in balbezit. Donoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Ayestaran de bal. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Forcades rent richting de bal. Forcades draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Galicia is nu in balbezit. Galicia passt de bal zonder na te denken. Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forcades bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcades haalt uit met een fantastische trap. Vassallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guatemala123 50%, sikajau 50%.
guatemala123 - sikajau 1:0