Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la cuadra fc Club de Fernando
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Cardona rent richting de bal. Chiriboga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cardona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chicote zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ... Cuerdo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cuerdo geeft de bal voor. Chapar rent richting de bal. Esparza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esparza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la cuadra fc 51%, Club de Fernando 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la cuadra fc - Club de Fernando 0:0

52e minuut.
Daar is Chiriboga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascacio is nu in balbezit. Pascacio passt de bal met de wreef. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ballesteros met een sublieme pass. Cubillos heeft problemen om de bal te vangen. Cardona probeert naar een medespeler te passen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pascacio de bal. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Pascacio geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Donoso met een harde bal richting middenveld. Daar is Pascacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascacio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
la cuadra fc - Club de Fernando 0:1

89e minuut.
Escrihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrihuela geeft een hoge lob. Cuerdo is nu in balbezit. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la cuadra fc 64%, Club de Fernando 36%.
la cuadra fc - Club de Fernando 0:1