Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sendokai zfc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Cidon speelt de bal door. Batista rent richting de bal. Hernandez begaat een overtreding. Hernandez krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Chamorro geeft een hoge lob. Varela kopt de bal weg. Klungelig pakt Carías de bal. Andrino verovert de bal door een tackle van achteren. Andrino haalt uit met een fantastische trap. Andre bokst de bal weg.

18e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoba verovert de bal door een tackle van achteren. Cordoba met een sublieme pass. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Andrino heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez is nu in balbezit. Andrino rent richting de bal. Andrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sendokai - zfc 0:1

23e minuut.
Crisostomo onderschept slim de pass. Crisostomo met een sublieme pass. Daar is Cidon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Valcarcel geeft de bal voor. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez speelt de bal door. Andrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Batista rent richting de bal. Hurtarte rent richting de bal. Cidon onderschept slim de pass. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sendokai 45%, zfc 55%.
sendokai - zfc 0:1

67e minuut.
Valcarcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Zamarripa rent richting de bal. Cidon is nu in balbezit. Cidon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Frisan trapt de bal weg van het doel. Varela kopt de bal weg. Andrino is nu in balbezit. Andrino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Hernandez kopt de bal weg. Cordon is nu in balbezit. Andrino is nu in balbezit. Andrino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gabriel met een sublieme pass. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro probeert naar een medespeler te passen. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sendokai 56%, zfc 44%.
sendokai - zfc 0:1

zfc