Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sikajau gfgEh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Diego onderschept slim de pass. Diego passt de bal zonder na te denken. Forcades rent richting de bal. Donoso rent richting de bal. Donoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sikajau - gfgEh 1:0

16e minuut.
Creus onderschept slim de pass. Creus met een sublieme pass. Cota rent richting de bal. Donoso rent richting de bal. Donoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Espadańa geeft een hoge lob. Cuadros kopt de bal weg. Matesanz heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos rent richting de bal. Barrientos schiet op doel. Pacheco bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obando met een snelle inworp. Cuadros is nu in balbezit. Cuadros draait met de bal, schiet en ... Pacheco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sikajau - gfgEh 1:1

31e minuut.
Diego rent richting de bal. Cuadros onderschept slim de pass. Cuadros passt de bal met de wreef. Barrientos rent richting de bal. Barrientos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sikajau - gfgEh 1:2

45e minuut.
Nadal onderschept slim de pass. Nadal geeft een lange en hoge pass. Galeano is nu in balbezit. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sikajau 48%, gfgEh 52%.
sikajau - gfgEh 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sikajau 51%, gfgEh 49%.
sikajau - gfgEh 1:2