Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zfc la cuadra fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ballesteros kopt de bal weg. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valcarcel begaat een overtreding. Valcarcel krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zamarripa kopt de bal weg. Corchete bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Varela zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Varela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Varela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Corchete raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Costas probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hernandez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Donoso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zfc 54%, la cuadra fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zfc - la cuadra fc 0:0

56e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Costas is nu in balbezit. Costas passt de bal met de wreef. Cifuentes rent richting de bal. Cifuentes haalt uit met een fantastische trap. Donoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Valcarcel passt de bal zonder na te denken. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hernandez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valcarcel met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Frisan controleert de bal met de borst. Echevarri is nu in balbezit. Echevarri passt de bal zonder na te denken. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Corte rent richting de bal. Espadańa met een sublieme pass. Andrino rent richting de bal. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - la cuadra fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zfc 53%, la cuadra fc 47%.
zfc - la cuadra fc 1:0
zfc