Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gfgEh Club de Fernando
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cordoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos onderschept slim de pass. Cuadros is nu in balbezit. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Barrios rent richting de bal. Barrientos rent richting de bal. Barrientos schiet op doel. Barrios probeert de bal aan de voet te houden. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Espadańa geeft de bal voor. Inworp. Escrihuela met de inworp. Pascacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascacio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Chapar onderschept slim de pass. Chapar passt de bal in één keer door. Pascacio is nu in balbezit. Pascacio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chapar geeft een lange en hoge pass. Pereira kopt de bal weg. Nadal is nu in balbezit. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gfgEh - Club de Fernando 0:1

29e minuut.
Cuadros passt de bal zonder na te denken. Galindo is nu in balbezit. Galindo geeft een lange en hoge pass. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Cota geeft een lange en hoge pass. Cordoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoba geeft een hoge lob. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Salas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gfgEh - Club de Fernando 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgEh 61%, Club de Fernando 39%.
gfgEh - Club de Fernando 0:2

53e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Cota rent richting de bal. Cota passt de bal met de wreef. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo speelt de bal door. Klungelig pakt Cuadros de bal. Cuadros haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cuadros rent richting de bal. Chapar onderschept slim de pass. Chapar probeert naar een medespeler te passen. Pascacio is nu in balbezit. Pascacio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgEh 52%, Club de Fernando 48%.
gfgEh - Club de Fernando 0:2