Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zfc rojos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Zamarripa probeert naar een medespeler te passen. Andrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassallo is nu in balbezit. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Paoli bokst de bal weg.

16e minuut.
Cotorro met een sublieme pass. Nadal rent richting de bal. Nadal passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carpio geeft een lange en hoge pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal in één keer door. Andrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cifuentes onderschept slim de pass. Cifuentes geeft een hoge lob. Daar is Andrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrino schiet op doel. Paoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - rojos 1:0

44e minuut.
Vassallo is nu in balbezit. Valcarcel verovert de bal door een tackle van achteren. Valcarcel met een sublieme pass. Andrino rent richting de bal. Andrino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zfc 50%, rojos 50%.
zfc - rojos 1:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Corchete de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cifuentes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Escoriaza geeft een hoge lob. Andrino probeert de bal aan de voet te houden. Hernandez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andrino de bal. Andrino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Zamarripa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valcarcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotorro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cotorro krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Escoriaza met de inworp. Varela rent richting de bal. Varela geeft een hoge lob. Andrino is nu in balbezit. Andrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - rojos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zfc 50%, rojos 50%.
zfc - rojos 2:0
zfc