Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la cuadra fc guatemala123
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 13.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Conesa rent richting de bal. Conesa passt de bal in één keer door. Cuadros rent richting de bal. Cuadros schiet op doel. Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la cuadra fc - guatemala123 0:1

7e minuut.
Corchete bereikt de bal nog maar net als eerste. Conesa onderschept slim de pass. Conesa speelt de bal door. Daar is Cuadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Salome is nu in balbezit. Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Conesa passt de bal met de wreef. Cuadros rent richting de bal. Cuadros draait met de bal, schiet en ... Donoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Valenti rent richting de bal. Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Conesa met een sublieme pass. Cuadros is nu in balbezit. Cuadros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cubillos rent richting de bal. Leiva onderschept slim de pass. Leiva met een sublieme pass. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la cuadra fc - guatemala123 0:2

25e minuut.
Corchete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchete verovert de bal door een tackle van achteren. Corchete geeft de bal voor. Corte kopt de bal weg. Vassallo bokst de bal weg. Cubillos met een sublieme pass. Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia maakt een afschuwelijke overtreding. Galicia krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Esparza schiet op doel. Farrera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chornet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echevarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Salome passt de bal in één keer door. Corchete is nu in balbezit. Met opzet legt Carbajal zijn tegenspeler op de grond. Carbajal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la cuadra fc 47%, guatemala123 53%.
la cuadra fc - guatemala123 0:2

55e minuut.
Corchete rent richting de bal. Cuadros verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadros met een sublieme pass. Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Conesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Esparza is nu in balbezit. Ballesteros rent richting de bal. Esparza rent richting de bal. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la cuadra fc 50%, guatemala123 50%.
la cuadra fc - guatemala123 0:2