Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zfc guatemala123
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 13.7
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Godoy geeft een lange en hoge pass. Conesa kopt de bal weg. Frisan rent richting de bal. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - guatemala123 0:1

7e minuut.
Ayestaran heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Farrera rent richting de bal. Andrino is nu in balbezit. Andrino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Conesa verovert de bal door een tackle van achteren. Valcarcel onderschept slim de pass. Zamarripa probeert naar een medespeler te passen. Andrino is nu in balbezit. Andrino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cifuentes met een snelle inworp. Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft de bal voor. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez rent richting de bal. Leiva begaat een overtreding. Leiva krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Escoriaza rent richting de bal. Escoriaza geeft de bal voor. Chornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrino onderschept slim de pass. Andrino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran geeft de bal voor. Frisan geeft een lange en hoge pass. Andrino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ayestaran probeert naar een medespeler te passen. Escoriaza is nu in balbezit. Batista rent richting de bal. Cuadros rent richting de bal. Cuadros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - guatemala123 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zfc 47%, guatemala123 53%.
zfc - guatemala123 0:2

66e minuut.
Cuadros heeft problemen om de bal te vangen. Conesa rent richting de bal. Cuadros is nu in balbezit. Conesa is nu in balbezit. Conesa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Valcarcel rent richting de bal. Valcarcel geeft de bal voor. Andrino is nu in balbezit. Andrino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zfc - guatemala123 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zfc 38%, guatemala123 62%.
zfc - guatemala123 1:2
zfc