Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Fernando guatemala123
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vassallo trapt de bal weg. Pascacio kopt de bal weg. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Angulo speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Pascacio rent richting de bal. Pascacio schiet op doel. Vassallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Fernando - guatemala123 1:0

26e minuut.
Galicia geeft een lange en hoge pass. Conesa kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrios de bal. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Conesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapar speelt de bal door. Cuadros rent richting de bal. Cuadros haalt uit met een fantastische trap. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club de Fernando - guatemala123 1:1

34e minuut.
Batista is nu in balbezit. Batista passt de bal met de wreef. Chicote probeert de bal aan de voet te houden. Conesa rent richting de bal. Conesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
López met een harde bal richting middenveld. Pascacio kopt de bal weg. Farrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Fernando - guatemala123 2:1

37e minuut.
Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapar onderschept slim de pass. Chapar passt de bal in één keer door. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Fernando 44%, guatemala123 56%.
Club de Fernando - guatemala123 2:1

46e minuut.
Pascacio met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Chapar is nu in balbezit. Chapar probeert naar een medespeler te passen. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Farrera probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cuadros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran passt de bal in één keer door. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chicote met een snelle inworp. Cardona heeft problemen om de bal te vangen. Conesa maakt een afschuwelijke overtreding. Conesa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Barrios met een snelle inworp. Angulo geeft een lange en hoge pass. Leiva speelt de bal door. Cuadros heeft problemen om de bal te vangen. Cuadros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Fernando 35%, guatemala123 65%.
Club de Fernando - guatemala123 2:1