Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zora spuž monte united
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Mitrović passt de bal zonder na te denken. Vukičević rent richting de bal. Vukičević passt de bal zonder na te denken. Savović rent richting de bal. Savović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zora spuž - monte united 1:0

18e minuut.
Šakotić verovert de bal door een tackle van achteren. Šakotić probeert naar een medespeler te passen. Đurašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodić verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gurović probeert de bal aan de voet te houden. Jagodić is nu in balbezit. Mihajlović is nu in balbezit. Jagodić verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Đurašević rent richting de bal. Šakotić verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodić rent richting de bal. Jagodić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jagodić schiet op doel. Ikodinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gurović krijgt een gele kaart. Ikodinović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šakotić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zora spuž - monte united 1:1

30e minuut.
Vukičević rent richting de bal. Krnojelac is nu in balbezit. Krnojelac speelt de bal door. Jagodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gurović rent richting de bal. Jagodić onderschept slim de pass. Mihajlović rent richting de bal. Jagodić onderschept slim de pass. Jagodić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Špadijer geeft de bal voor. Đurašević rent richting de bal. Šakotić onderschept slim de pass. Jagodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zora spuž 60%, monte united 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zora spuž - monte united 1:1

48e minuut.
Jagodić passt de bal in één keer door. Bulajić is nu in balbezit. Šakotić onderschept slim de pass. Šakotić draait met de bal, schiet en ... Stojinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Krnojelac verovert de bal door een tackle van achteren. Krnojelac geeft de bal voor. Šakotić heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zora spuž 54%, monte united 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zora spuž - monte united 1:1