Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
podzemni Pivo FC
Normal Tactiek Magnolia
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
15.2 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Malbašić rent richting de bal. Kristić verovert de bal door een tackle van achteren. Malbašić is nu in balbezit. Kristić onderschept slim de pass. Kristić geeft een hoge lob. Andrić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Andrić probeert naar een medespeler te passen. Stojnić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kokotović de bal onder controle te krijgen. Simović is nu in balbezit. Simović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
podzemni - Pivo FC 1:0

13e minuut.
Kristić kopt de bal weg. Brđović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlokić is nu in balbezit. Zlokić draait met de bal, schiet en ... Andrić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Kristić rent richting de bal. Kristić geeft de bal voor. Zlatović probeert de bal aan de voet te houden. Brđović is nu in balbezit. Brđović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Alikalazović met een sublieme pass. Strugar heeft problemen om de bal te vangen. Popadić onderschept slim de pass. Popadić geeft de bal voor. Zlokić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kristić met de inworp. Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadić geeft een hoge lob. Zlokić is nu in balbezit. Zlokić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podzemni 72%, Pivo FC 28%.
podzemni - Pivo FC 1:0

60e minuut.
Vuković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kisić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić geeft de bal voor. Zlokić rent richting de bal. Zlokić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
podzemni - Pivo FC 1:1

82e minuut.
Stojnić heeft problemen om de bal te vangen. Budimir rent richting de bal. Budimir passt de bal zonder na te denken. Zlokić rent richting de bal. Zlokić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
podzemni - Pivo FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podzemni 70%, Pivo FC 30%.
podzemni - Pivo FC 1:2