Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
podzemni zora spuž
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Andrić trapt de bal weg van het doel. Ražnatović kopt de bal weg. Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukičević onderschept slim de pass. Vukičević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mančić probeert naar een medespeler te passen. Čavić is nu in balbezit. Spaljević is nu in balbezit. Čavić verovert de bal door een tackle van achteren. Čavić geeft een hoge lob. Andrić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Savović rent richting de bal. Savović haalt uit met een fantastische trap. Andrić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
podzemni - zora spuž 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podzemni 57%, zora spuž 43%.
podzemni - zora spuž 0:1

50e minuut.
Bulajić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alikalazović de bal. Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savović haalt uit met een fantastische trap. Andrić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
podzemni - zora spuž 0:2

55e minuut.
Bulajić met een sublieme pass. Vukičević rent richting de bal. Vukičević met een sublieme pass. Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stojnić onderschept slim de pass. Bulajić rent richting de bal. Bulajić passt de bal met de wreef. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić schiet op doel. Stojinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podzemni 54%, zora spuž 46%.
podzemni - zora spuž 0:2