Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zora spuž podzemni
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbašić met een sublieme pass. Spaljević is nu in balbezit. Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Radović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simović komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Stojnić onderschept slim de pass. Stojnić speelt de bal door. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović draait met de bal, schiet en ... Stojinić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Malbašić rent richting de bal. Vukičević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukičević passt de bal met de wreef. Savović is nu in balbezit. Savović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Bulajić de bal. Vuković is nu in balbezit. Vuković met een sublieme pass. Simović rent richting de bal. Simović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zora spuž 48%, podzemni 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zora spuž - podzemni 0:0

54e minuut.
Alikalazović onderschept slim de pass. Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vukičević de bal. Savović is nu in balbezit. Savović draait met de bal, schiet en ... Andrić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić geeft een hoge lob. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukičević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukičević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gurović geeft een hoge lob. Alikalazović rent richting de bal. Savović verovert de bal door een tackle van achteren. Savović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zora spuž - podzemni 1:0

84e minuut.
Vukičević probeert naar een medespeler te passen. Čavić is nu in balbezit. Čavić geeft een hoge lob. Savović is nu in balbezit. Savović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zora spuž 42%, podzemni 58%.
zora spuž - podzemni 1:0