Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ZELENIKA spirit fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Babović geeft een hoge lob. Bajović is nu in balbezit. Bajović speelt de bal door. Vladušić rent richting de bal. Vladušić geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brajlović met de inworp. Brajlović is nu in balbezit. Brajlović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Babović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Milidragović passt de bal met de wreef. Brajlović is nu in balbezit. Brajlović passt de bal in één keer door. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZELENIKA - spirit fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZELENIKA 44%, spirit fc 56%.
FK ZELENIKA - spirit fc 0:1

51e minuut.
Alikalazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milidragović rent richting de bal. Milidragović geeft de bal voor. Vladušić rent richting de bal. Vladušić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ireiz rent richting de bal. Ireiz passt de bal met de wreef. Brajlović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brajlović is nu in balbezit. Brajlović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brajlović is nu in balbezit. Brajlović passt de bal in één keer door. Tucaković heeft problemen om de bal te vangen. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. Ušćumlić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZELENIKA 58%, spirit fc 42%.
FK ZELENIKA - spirit fc 0:1