Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zora spuž Pivo FC
Normal Tactiek Magnolia
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Ražnatović onderschept slim de pass. Čančar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čančar geeft een lange en hoge pass. Zlokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlokić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Vujović met een snelle inworp. Kristić speelt de bal door. Zlokić rent richting de bal. Zlokić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zora spuž - Pivo FC 0:1

38e minuut.
Čančar geeft een hoge lob. Plavšić rent richting de bal. Gurović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gurović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zora spuž 59%, Pivo FC 41%.
zora spuž - Pivo FC 0:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Bulajić de bal onder controle te krijgen. Popadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Popadić geeft de bal voor. Zlokić rent richting de bal. Zlokić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gurović is nu in balbezit. Popadić rent richting de bal. Gurović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gurović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Daar is Vukičević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budimir verovert de bal door een tackle van achteren. Budimir passt de bal met de wreef. Zlokić is nu in balbezit. Zlokić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vujović is nu in balbezit. Vujović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čavić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vukičević geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zora spuž 58%, Pivo FC 42%.
zora spuž - Pivo FC 0:1