Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ZELENIKA zora spuž
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Čavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavić geeft een hoge lob. Savović heeft problemen om de bal te vangen. Savović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZELENIKA - zora spuž 0:1

25e minuut.
Bulajić is nu in balbezit. Vukašinović onderschept slim de pass. Vitakić is nu in balbezit. Vitakić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK ZELENIKA - zora spuž 1:1

28e minuut.
Matković probeert de bal aan de voet te houden. Đurković is nu in balbezit. Met opzet legt Savović zijn tegenspeler op de grond. Savović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Ireiz kopt de bal weg. Mitrović heeft problemen om de bal te vangen. Ražnatović speelt de bal door. Vukičević rent richting de bal. Vukičević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZELENIKA - zora spuž 1:2

43e minuut.
Ireiz met een sublieme pass. Daar is Milić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milić geeft de bal voor. Vitakić springt en kopt de bal. Vukašinović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZELENIKA 58%, zora spuž 42%.
FK ZELENIKA - zora spuž 1:2

57e minuut.
Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović passt de bal zonder na te denken. Vitakić is nu in balbezit. Vitakić schiet op doel. Stojinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK ZELENIKA - zora spuž 2:2

74e minuut.
Đurašević geeft een hoge lob. Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović passt de bal met de wreef. Vitakić is nu in balbezit. Vitakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZELENIKA - zora spuž 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZELENIKA 35%, zora spuž 65%.
FK ZELENIKA - zora spuž 3:2