Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dujeva monte united
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Daković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krnojelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnojelac passt de bal in één keer door. Šakotić is nu in balbezit. Šakotić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dujeva - monte united 0:1

14e minuut.
Daković verovert de bal door een tackle van achteren. Krnojelac is nu in balbezit. Daković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daković krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Janićijević rent richting de bal. Šakotić onderschept slim de pass. Šakotić passt de bal met de wreef. Lolić is nu in balbezit. Lolić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ikodinović is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ikodinović met de inworp. Šakotić probeert de bal met de borst te controleren. Šakotić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Šakotić de bal. Kajganić probeert naar een medespeler te passen. Banković rent richting de bal. Daković bereikt de bal nog maar net als eerste. Daković schiet op doel. Paal!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trivalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daković is nu in balbezit. Daković schiet op doel. Vidović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marović probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kajganić de bal onder controle te krijgen. Šakotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajganić is nu in balbezit. Kajganić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nedeljković geeft een hoge lob. Inworp. Ikodinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šakotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakotić geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dujeva 57%, monte united 43%.
Dujeva - monte united 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dujeva 38%, monte united 62%.
Dujeva - monte united 0:1