Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spirit fc podzemni
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Likić met de inworp. Stojnić rent richting de bal. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. Kilibarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malbašić met een snelle inworp. Nenadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Alikalazović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
spirit fc - podzemni 1:0

19e minuut.
Nenadić rent richting de bal. Kljajić onderschept slim de pass. Kljajić probeert naar een medespeler te passen. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vuković is nu in balbezit. Vuković passt de bal in één keer door. Kljajić met een sublieme pass. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kljajić kopt de bal weg. Tucaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alikalazović rent richting de bal. Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković schiet op doel. Andrić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spirit fc - podzemni 2:0

41e minuut.
Brajlović heeft problemen om de bal te vangen. Malbašić is nu in balbezit. Brajlović onderschept slim de pass. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spirit fc - podzemni 3:0

44e minuut.
Vladušić probeert naar een medespeler te passen. Kujundžić probeert naar een medespeler te passen. Spaljević rent richting de bal. Vladušić onderschept slim de pass. Vladušić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spirit fc 37%, podzemni 63%.
spirit fc - podzemni 3:0

52e minuut.
Stojnić is nu in balbezit. Milidragović verovert de bal door een tackle van achteren. Milidragović probeert naar een medespeler te passen. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Milidragović kopt de bal weg. Alikalazović probeert naar een medespeler te passen. Kljajić heeft problemen om de bal te vangen. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vuković rent richting de bal. Kujundžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kujundžić probeert naar een medespeler te passen. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spirit fc 43%, podzemni 57%.
spirit fc - podzemni 3:0