Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
podzemni spirit fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Vuković probeert naar een medespeler te passen. Milidragović rent richting de bal. Stojnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stojnić krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Radović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malbašić met een snel genomen vrije trap. Likić is nu in balbezit. Likić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brajlović met een sublieme pass. Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Malbašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajlović met een sublieme pass. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zlatović verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević rent richting de bal. Brajlović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brajlović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Brajlović met de inworp. Milidragović is nu in balbezit. Stojnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stojnić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Milidragović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milidragović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zlatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podzemni 60%, spirit fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
podzemni - spirit fc 0:0

55e minuut.
Malbašić onderschept slim de pass. Milidragović verovert de bal door een tackle van achteren. Milidragović passt de bal in één keer door. Tucaković heeft problemen om de bal te vangen. Tucaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
podzemni - spirit fc 0:1

59e minuut.
Kujundžić is nu in balbezit. Vuković onderschept slim de pass. Vuković geeft de bal voor. Likić rent richting de bal. Likić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Tucaković is nu in balbezit. Zlatović onderschept slim de pass. Zlatović geeft de bal voor. Milidragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milidragović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andrić probeert naar een medespeler te passen. Milidragović kopt de bal weg. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Alikalazović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brajlović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milidragović heeft problemen om de bal te vangen. Milidragović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Milidragović is nu in balbezit. Malbašić onderschept slim de pass. Malbašić passt de bal met de wreef. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković schiet op doel. Andrić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
podzemni - spirit fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podzemni 68%, spirit fc 32%.
podzemni - spirit fc 0:2