Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dujeva zora spuž
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Janićijević verovert de bal door een tackle van achteren. Goranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranović probeert naar een medespeler te passen. Banković is nu in balbezit. Banković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćeklić met een snelle inworp. Mihajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranović verovert de bal door een tackle van achteren. Goranović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Gurović met de inworp. Ražnatović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Savović de bal. Savović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dujeva - zora spuž 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dujeva 40%, zora spuž 60%.
Dujeva - zora spuž 0:1

61e minuut.
Ražnatović is nu in balbezit. Ražnatović met een sublieme pass. Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savović haalt uit met een fantastische trap. Pikić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Đukić geeft een hoge lob. Inworp. Mitrović met de inworp. Vukičević rent richting de bal. Vukičević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Trivalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trivalić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Goranović neemt zijn aanloop. Stojinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dujeva - zora spuž 1:1

72e minuut.
Goranović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Banković de bal. Vukičević rent richting de bal. Banković verovert de bal door een tackle van achteren. Banković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Novačić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dujeva 52%, zora spuž 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dujeva - zora spuž 1:1