Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ZELENIKA podzemni
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Spaljević met een sublieme pass. Ireiz rent richting de bal. Ireiz speelt de bal door. Vitakić is nu in balbezit. Vitakić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Vitakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milić rent richting de bal. Milić passt de bal zonder na te denken. Vitakić rent richting de bal. Vitakić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZELENIKA 35%, podzemni 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK ZELENIKA - podzemni 0:0

48e minuut.
Nenadić geeft een hoge lob. Strugar rent richting de bal. Strugar probeert naar een medespeler te passen. Radović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Alikalazović geeft de bal voor. Likić rent richting de bal. Matković begaat een overtreding. Matković krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Matković geeft de bal voor. Inworp. Likić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojnić rent richting de bal. Stojnić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Đurković passt de bal met de wreef. Bečković rent richting de bal. Bečković passt de bal met de wreef. Vitakić is nu in balbezit. Vitakić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Nenadić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novačić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nenadić. Nenadić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZELENIKA 48%, podzemni 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK ZELENIKA - podzemni 0:0