Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pivo FC Dujeva
Magnolia Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Vujović speelt de bal door. Zlokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlokić passt de bal zonder na te denken. Brđović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brđović schiet op doel. Pikić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Trivalić met een snelle inworp. Vujović rent richting de bal. Met opzet legt Daković zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Daković moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Daković schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vujović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivo FC 42%, Dujeva 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pivo FC - Dujeva 0:0

47e minuut.
Kokotović passt de bal met de wreef. Brđović rent richting de bal. Janićijević begaat een overtreding. Janićijević krijgt een gele kaart. Brđović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popadić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Brđović is nu in balbezit. Jovanić is nu in balbezit. Jovanić geeft een hoge lob. Brđović rent richting de bal. Brđović draait met de bal, schiet en ... Pikić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Popadić probeert de bal aan de voet te houden. Budimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimir speelt de bal door. Brđović rent richting de bal. Brđović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vujović onderschept slim de pass. Vujović geeft een lange en hoge pass. Brđović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlokić rent richting de bal. Zlokić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivo FC - Dujeva 1:0

75e minuut.
Zlokić rent richting de bal. Zlokić passt de bal met de wreef. Brđović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brđović schiet op doel. Pikić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivo FC - Dujeva 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivo FC 31%, Dujeva 69%.
Pivo FC - Dujeva 2:0