Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spirit fc zora spuž
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Alikalazović is nu in balbezit. Čavić onderschept slim de pass. Čavić speelt de bal door. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković schiet op doel. Stojinić bokst de bal weg.

20e minuut.
Ražnatović onderschept slim de pass. Ražnatović met een sublieme pass. Vukičević probeert naar een medespeler te passen. Savović rent richting de bal. Savović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mitrović geeft een lange en hoge pass. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vukičević de bal. Vukičević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spirit fc - zora spuž 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spirit fc 53%, zora spuž 47%.
spirit fc - zora spuž 0:1

59e minuut.
Gurović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vladušić met de inworp. Kljajić is nu in balbezit. Kljajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Milidragović rent richting de bal. Vukičević rent richting de bal. Vukičević passt de bal in één keer door. Savović rent richting de bal. Savović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Brajlović controleert de bal met de borst. Brajlović passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Alikalazović de bal onder controle te krijgen. Savović is nu in balbezit. Savović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Bulajić passt de bal met de wreef. Ražnatović is nu in balbezit. Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. Stojinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Đurašević kopt de bal weg. Ražnatović rent richting de bal. Met opzet legt Kljajić zijn tegenspeler op de grond. Kljajić krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Milidragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukičević onderschept slim de pass. Vukičević speelt de bal door. Savović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spirit fc - zora spuž 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spirit fc 46%, zora spuž 54%.
spirit fc - zora spuž 0:2