Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monte united spirit fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Alikalazović rent richting de bal. Ikodinović verovert de bal door een tackle van achteren. Ikodinović geeft de bal voor. Jagodić is nu in balbezit. Jagodić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Špadijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Špadijer geeft een hoge lob. Inworp. Alikalazović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brajlović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Krnojelac is nu in balbezit. Brajlović onderschept slim de pass. Brajlović passt de bal met de wreef. Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Radaković rent richting de bal. Jagodić onderschept slim de pass. Milidragović rent richting de bal. Jagodić verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
monte united - spirit fc 1:0

15e minuut.
Kujundžić probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zolović met de inworp. Klungelig pakt Lalić de bal. Lalić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Šakotić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Milidragović de bal. Šakotić begaat een overtreding. Milidragović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Milidragović kan niet meer verder spelen. Dragišić komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Šakotić speelt de bal door. Radaković is nu in balbezit. Jagodić onderschept slim de pass. Jagodić haalt uit met een fantastische trap. Kilibarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
monte united - spirit fc 2:0

37e minuut.
Šakotić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jagodić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodić verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodić draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vidović is nu in balbezit. Vidović probeert naar een medespeler te passen. Šakotić rent richting de bal. Šakotić draait met de bal, schiet en ... Kilibarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
monte united - spirit fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monte united 54%, spirit fc 46%.
monte united - spirit fc 3:0

48e minuut.
Dragišić rent richting de bal. Ikodinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragišić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragišić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vladušić is nu in balbezit. Vladušić geeft de bal voor. Marojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Brajlović kopt de bal weg. Brajlović is nu in balbezit. Brajlović passt de bal in één keer door. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković draait met de bal, schiet en ... Marojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dragišić geeft de bal voor. Vladušić rent richting de bal. Vladušić passt de bal met de wreef. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dragišić passt de bal zonder na te denken. Tucaković is nu in balbezit. Mirčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković draait met de bal, schiet en ... Marojević bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
monte united - spirit fc 3:1

79e minuut.
Kujundžić geeft de bal voor. Inworp. Lalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šakotić is nu in balbezit. Šakotić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
monte united - spirit fc 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monte united 56%, spirit fc 44%.
monte united - spirit fc 4:1