Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spirit fc monte united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Šakotić passt de bal in één keer door. Lalić is nu in balbezit. Lalić geeft de bal voor. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. Marojević bokst de bal weg. Tucaković rent richting de bal. Tucaković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Milidragović is nu in balbezit. Milidragović passt de bal met de wreef. Brajlović met een sublieme pass. Tucaković rent richting de bal. Tucaković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tucaković is nu in balbezit. Špadijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković verovert de bal door een tackle van achteren. Tucaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spirit fc - monte united 1:0

33e minuut.
Brajlović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brajlović rent richting de bal. Vidović onderschept slim de pass. Milidragović rent richting de bal. Milidragović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Brajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Vidović rent richting de bal. Brajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Brajlović rent richting de bal. Brajlović geeft een lange en hoge pass. Mirčić rent richting de bal. Tucaković verovert de bal door een tackle van achteren. Tucaković draait met de bal, schiet en ... Marojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakotić onderschept slim de pass. Bajović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodić onderschept slim de pass. Jagodić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spirit fc 51%, monte united 49%.
spirit fc - monte united 1:0

48e minuut.
Lalić rent richting de bal. Kujundžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lalić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šakotić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ikodinović kopt de bal weg. Jagodić rent richting de bal. Jagodić haalt uit met een fantastische trap. Kilibarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Milidragović speelt de bal door. Alikalazović heeft problemen om de bal te vangen. Ikodinović verovert de bal door een tackle van achteren. Ikodinović geeft een hoge lob. Jagodić is nu in balbezit. Paal!

58e minuut.
Krnojelac rent richting de bal. Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković speelt de bal door. Vladušić rent richting de bal. Vladušić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Brajlović rent richting de bal. Vidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidović geeft de bal voor. Tucaković rent richting de bal. Tucaković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Milidragović is nu in balbezit. Milidragović passt de bal in één keer door. Madžgalj rent richting de bal. Brajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Brajlović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
spirit fc - monte united 2:0

89e minuut.
Bajović geeft de bal voor. Klungelig pakt Šakotić de bal. Bajović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakotić verovert de bal door een tackle van achteren. Šakotić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spirit fc 58%, monte united 42%.
spirit fc - monte united 2:0