Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5Stars 1Moon Chemistry United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Chandran onderschept slim de pass. Chandran draait met de bal, schiet en ... Prakash heeft problemen om de bal te vangen. Nandi rent richting de bal. Nandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nandan geeft de bal voor. Gim rent richting de bal. Chung onderschept slim de pass. Chung geeft een lange en hoge pass. Jit springt en kopt de bal. See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gim met een snelle inworp. Nandi is nu in balbezit. Liew legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Liew krijgt een gele kaart. Nandi raakt geblesseerd tijdens het duel. Nandi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nandi rent richting de bal. Nandi schiet op doel. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - Chemistry United 0:1

24e minuut.
Jit is nu in balbezit. Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Wah geeft een hoge lob. Nandi heeft problemen om de bal te vangen. Nandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chandran onderschept slim de pass. Chandran passt de bal in één keer door. Prakash is nu in balbezit. Nandi verovert de bal door een tackle van achteren. Nandi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nandi verovert de bal door een tackle van achteren. Nandi passt de bal zonder na te denken. Nandan heeft problemen om de bal te vangen. Mupa is nu in balbezit. Mupa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
5Stars 1Moon - Chemistry United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5Stars 1Moon 65%, Chemistry United 35%.
5Stars 1Moon - Chemistry United 0:2

47e minuut.
Nandi onderschept slim de pass. Chung onderschept slim de pass. Liew geeft de bal voor. Klungelig pakt Nandi de bal. Nandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Khoo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hing met de inworp. Chandran rent richting de bal. Chandran geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nandi geeft de bal voor. Gim rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chung ... Strafschop! Directe rode kaart, Chung moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chung schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jit raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Munisamy komt het veld opgelopen. Nandi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

89e minuut.
Liew speelt de bal door. Pak is nu in balbezit. Pak passt de bal in één keer door. Daar is Nandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5Stars 1Moon 69%, Chemistry United 31%.
5Stars 1Moon - Chemistry United 0:2