Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the pro 5Stars 1Moon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Neo passt de bal met de wreef. Chye probeert naar een medespeler te passen. Wah rent richting de bal. Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Toh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ng passt de bal met de wreef. Neo rent richting de bal. Neo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dinesh de bal. Dinesh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gan onderschept slim de pass. Liew is nu in balbezit. Gan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Fong rent richting de bal. Fong geeft een hoge lob. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh haalt uit met een fantastische trap. See probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the pro - 5Stars 1Moon 1:0

30e minuut.
Ng is nu in balbezit. Ng probeert naar een medespeler te passen. Liew rent richting de bal. Dinesh onderschept slim de pass. Dinesh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the pro 34%, 5Stars 1Moon 66%.
the pro - 5Stars 1Moon 1:0

62e minuut.
Pak is nu in balbezit. Pak passt de bal met de wreef. Hoe probeert de bal aan de voet te houden. Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hoe geeft een lange en hoge pass. Dinesh is nu in balbezit. Kwong is nu in balbezit. Dinesh onderschept slim de pass. Dinesh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Neo probeert naar een medespeler te passen. Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Baskaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong onderschept slim de pass. Fong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chandran rent richting de bal. Neo is nu in balbezit. Neo probeert naar een medespeler te passen. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh haalt uit met een fantastische trap. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Fong passt de bal zonder na te denken. Chandran is nu in balbezit. Chandran met een sublieme pass. Nandi is nu in balbezit. Nandi haalt uit met een fantastische trap. Rasamy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the pro - 5Stars 1Moon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the pro 35%, 5Stars 1Moon 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the pro - 5Stars 1Moon 1:1