Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
singapore flyer All Stars Toapayoh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Lim is nu in balbezit. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Sin is nu in balbezit. Asstha onderschept slim de pass. Asstha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
singapore flyer - All Stars Toapayoh 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Low de bal. Muruku rent richting de bal. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Low verovert de bal door een tackle van achteren. Low schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baskaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
singapore flyer - All Stars Toapayoh 1:1

19e minuut.
Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin rent richting de bal. Sin passt de bal met de wreef. Low rent richting de bal. Low schiet op doel. Baskaran bokst de bal weg. Baskaran speelt de bal door. Ang kopt de bal weg. Pak heeft problemen om de bal te vangen. Low rent richting de bal. Low schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baskaran met een sublieme pass. Sin kan de bal niet met de borst controleren. Chop speelt de bal door. Hing is nu in balbezit. Hing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Low verovert de bal door een tackle van achteren. Chong is nu in balbezit. Low onderschept slim de pass. Low schiet op doel. Baskaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Ganase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Asstha heeft problemen om de bal te vangen. Meng is nu in balbezit. Meng speelt de bal door. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Low haalt uit met een fantastische trap. Mikuni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Meng de bal onder controle te krijgen. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Low haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
singapore flyer - All Stars Toapayoh 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: singapore flyer 47%, All Stars Toapayoh 53%.
singapore flyer - All Stars Toapayoh 2:1

65e minuut.
Ong speelt de bal door. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ong. Ong krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Chong met een harde bal richting middenveld. Lim kopt de bal weg. Mikuni heeft problemen om de bal te vangen. Low is nu in balbezit. Low draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mikuni trapt de bal weg van het doel. Sin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ong de bal onder controle te krijgen. Muruku bereikt de bal nog maar net als eerste. Muruku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ganase onderschept slim de pass. Ganase geeft een lange en hoge pass. Jin rent richting de bal. Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Hing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Er trapt de bal weg. Ganase kopt de bal weg. Jin heeft problemen om de bal te vangen. Hing rent richting de bal. Hing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: singapore flyer 31%, All Stars Toapayoh 69%.
singapore flyer - All Stars Toapayoh 2:1