Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tactics Wellington Batavia United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Arockriaj probeert naar een medespeler te passen. Muthu rent richting de bal. Leong rent richting de bal. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Muthu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dong rent richting de bal. Loh verovert de bal door een tackle van achteren. Loh speelt de bal door. Klungelig pakt Muthu de bal. Muthu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Siew is nu in balbezit. Pak is nu in balbezit. Pak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muthu de bal. Muthu haalt uit met een fantastische trap. Yee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Koh passt de bal zonder na te denken. Ngee rent richting de bal. Teng begaat een overtreding. Teng krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Arockriaj passt de bal in één keer door. Dinesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh passt de bal met de wreef. Ngee is nu in balbezit. Ngee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics Wellington - Batavia United 1:0

40e minuut.
Muthu passt de bal met de wreef. Soh rent richting de bal. Boo begaat een overtreding. Boo krijgt een gele kaart. Soh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arockriaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Choo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew onderschept slim de pass. Chew schiet op doel. Tee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Wellington 49%, Batavia United 51%.
Tactics Wellington - Batavia United 1:0

46e minuut.
Ngee onderschept slim de pass. Ngee probeert naar een medespeler te passen. Siew rent richting de bal. Pak verovert de bal door een tackle van achteren. Pak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Poh trapt de bal weg van het doel. Boo kopt de bal weg. Klungelig pakt Chew de bal. Ngee is nu in balbezit. Ngee draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Soh passt de bal in één keer door. Daar is Pak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Wellington 52%, Batavia United 48%.
Tactics Wellington - Batavia United 1:0