Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monte united FC Perdoplet
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Vukajlović met de inworp. Plojović rent richting de bal. Mrkaić verovert de bal door een tackle van achteren. Plojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Plojović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Spalević rent richting de bal. Plojović onderschept slim de pass. Mrkaić rent richting de bal. Plojović onderschept slim de pass. Plojović haalt uit met een fantastische trap. Brstina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Ćopić is nu in balbezit. Bajčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajčetić met een sublieme pass. Plojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Plojović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vukajlović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćopić is nu in balbezit. Bajčetić is nu in balbezit. Jovičević onderschept slim de pass. Jovičević draait met de bal, schiet en ... Stanojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sretenović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kalajdžić de bal. Jovičević rent richting de bal. Jovičević draait met de bal, schiet en ... Stanojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bajčetić de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monte united 38%, FC Perdoplet 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
monte united - FC Perdoplet 0:0

65e minuut.
Mrkaić geeft een lange en hoge pass. Kalajdžić is nu in balbezit. Bursać maakt een afschuwelijke overtreding. Kalajdžić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kalajdžić kan niet meer verder spelen. Mučinić komt het veld opgelopen. Mrkaić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stanojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milovanović heeft problemen om de bal te vangen. Jovičević is nu in balbezit. Jovičević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
monte united - FC Perdoplet 0:1

67e minuut.
Bajčetić met een sublieme pass. Pejović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanić rent richting de bal. Pejović onderschept slim de pass. Pejović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
monte united - FC Perdoplet 1:1

72e minuut.
Spalević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaović rent richting de bal. Spalević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlaović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vlaović kan niet meer verder spelen. Spalević met een sublieme pass. Ćipranić komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Aničić speelt de bal door. Mučinić rent richting de bal. Zečević geeft een lange en hoge pass. Plojović is nu in balbezit. Plojović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monte united 57%, FC Perdoplet 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
monte united - FC Perdoplet 1:1