Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bijelo Polje City Borusija Menhengladbah
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Kecman rent richting de bal. Kecman geeft de bal voor. Manigoda is nu in balbezit. Jezdimirović onderschept slim de pass. Jezdimirović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnović onderschept slim de pass. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranović verovert de bal door een tackle van achteren. Goranović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Odavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlićević verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlićević met een sublieme pass. Jezdimirović rent richting de bal. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap. Kandić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Inworp. Kecman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćatović is nu in balbezit. Miladinović onderschept slim de pass. Miladinović probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stijepović is nu in balbezit. Vesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesić passt de bal met de wreef. Miladinović is nu in balbezit. Miladinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijelo Polje City 62%, Borusija Menhengladbah 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bijelo Polje City - Borusija Menhengladbah 0:0

47e minuut.
Vesić geeft een hoge lob. Radović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap. Kandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić probeert naar een medespeler te passen. Jezdimirović rent richting de bal. Jezdimirović schiet op doel. Kandić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Višević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karabasil komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Miladinović speelt de bal door. Stanišić rent richting de bal. Stanišić passt de bal met de wreef. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijelo Polje City - Borusija Menhengladbah 0:1

76e minuut.
Jeftović geeft een hoge lob. Inworp. Kecman met een snelle inworp. Miladinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Brnović is nu in balbezit. Stanišić rent richting de bal. Stanišić passt de bal zonder na te denken. Jezdimirović rent richting de bal. Jezdimirović schiet op doel. Kandić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijelo Polje City 67%, Borusija Menhengladbah 33%.
Bijelo Polje City - Borusija Menhengladbah 0:1