Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk bokelj FC Perdoplet
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Novović rent richting de bal. Medić verovert de bal door een tackle van achteren. Medić passt de bal in één keer door. Sretenović rent richting de bal. Sretenović geeft een lange en hoge pass. Višević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Popović is nu in balbezit. Sretenović onderschept slim de pass. Sretenović passt de bal in één keer door. Jovičević is nu in balbezit. Jovičević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Perazić is nu in balbezit. Osmić onderschept slim de pass. Osmić passt de bal met de wreef. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ćopić rent richting de bal. Veličković onderschept slim de pass. Veličković met een sublieme pass. Radulović rent richting de bal. Radulović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk bokelj 49%, FC Perdoplet 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk bokelj - FC Perdoplet 0:0

48e minuut.
Ćopić rent richting de bal. Radulović verovert de bal door een tackle van achteren. Radulović met een sublieme pass. Riznić rent richting de bal. Riznić schiet op doel. Brstina bokst de bal weg.

61e minuut.
Mrkaić verovert de bal door een tackle van achteren. Dražić geeft een lange en hoge pass. Mrkaić probeert de bal aan de voet te houden. Riznić is nu in balbezit. Riznić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Veličković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Medić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sretenović geeft een lange en hoge pass. Mrkaić kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Medić passt de bal in één keer door. Jovičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević rent richting de bal. Jovičević verovert de bal door een tackle van achteren. Jovičević haalt uit met een fantastische trap. Višević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fk bokelj - FC Perdoplet 0:1

81e minuut.
Veličković is nu in balbezit. Ćopić onderschept slim de pass. Ćopić geeft de bal voor. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić geeft een hoge lob. Višević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk bokelj 55%, FC Perdoplet 45%.
fk bokelj - FC Perdoplet 0:1